• De 5 grootste voordelen van Dru Yoga

  Grow to Happiness staat voor “groei naar geluk”. Ik wil jou graag helpen om meer geluk in je leven te ervaren. In 2014 zal ik een aantal interviews plaatsen van mensen die mij persoonlijk hebben geïnspireerd en duidelijk een bijdrage leveren aan meer geluk. Deze keer wil ik jullie graag voorstellen aan Bernardine. Wil je zelf ook graag eens een Dru yogales van haar bijwonen of genieten van de Dru Yoga DVD? Dat kan! Als je je bij Bernardine aanmeldt met de ACTIECODE “Grow to Happiness” dan ontvang je 10% korting. Veel leesplezier!

  Wie ben je en hoe ben je zelf in aanraking gekomen met Dru Yoga?

  Ik ben Bernardine, eigenaar van Heart Alignment. Ik geef Dru yogalessen en help daarmee mensen in lijn met hun hart te leven. Ik wil mensen graag helpen om zich goed te voelen. Tijdens een healingopleiding ontdekte ik dat bewegen, lichamelijke oefeningen invloed hadden op mijn denken en emoties. Mijn emoties waren altijd mijn grootste probleem dus ik voelde de impuls om meer met bewegen te gaan doen. Ik ben gaan zoeken naar wat bij me paste. Ik las in een nieuwsbrief over een 4-jarige part-time Dru Yoga opleiding. Dru Yoga betekent de yoga van het hart. Onmiddellijk ‘wist’ ik dat dit de juiste vorm voor mij zou zijn. Ik schreef me direct in en het klopte gewoon. Deze vorm van yoga is licht en vrolijk, heel positief, toegankelijk, open en ruimdenkend. De docenten waren erg goed en ‘practice what they preach’ . Werken met de kracht van mijn hart sprak me erg aan omdat ik als kind al de kracht van liefde voelde. Ik voel me blij en vervuld als ik zie dat mensen aan het eind van een yogales met een mooie glans in hun ogen en een glimlach weggaan en zeggen dat de les hen goed heeft gedaan.

  Wat is de relatie tussen Dru Yoga en geluk?

  Met Dru Yoga werk je met de kracht van je hart. Kwaliteiten van het hart zoals liefde, vreugde, dankbaarheid brengen je energie-vibratie omhoog. Dat is belangrijk omdat wij wezens van vibratie zijn. Wat je denkt/voelt/bent/vibreert is de energie die je uitstraalt en dat is wat je aantrekt. De Law of Attraction werkt altijd, het is een universele wet waarmee je situaties en dingen in je leven aantrekt. Wil je positieve situaties aantrekken, dan zal je positief moeten denken en voelen en daarmee dus energetisch vibreren voordat deze situaties kunnen manifesteren. Je leven zal dit reflecteren. Maar de directe bonus die je door het beoefenen van Dru Yoga krijgt is dat jij je in dat moment goed voelt. Je verandert je staat van zijn bewust door je aandacht te verschuiven naar wat je wel wil (gelukkig zijn) i.p.v. wat je niet wil. Dus het werkt dubbel, je creëert een goed gevoel (en daar kan je vaak een week mee vooruit) en als beloning krijg je ook nog eens meer van wat je wilt. Prachtig toch?

  Wat zijn de 5 grootste voordelen van Dru Yoga?

  Je lichaam en geest ontspannen zich. Je krijgt meer rust in je hoofd.

  Je ervaart meer balans in je leven zodat je makkelijker positief denkt en voelt.

  Je krijgt meer energie waardoor je onder andere beter kan slapen.

  Je opent je om het goede te ontvangen en zal meer flow gaan ervaren in je leven.

  Je voelt je verbonden met je essentie waardoor je gevoelens ervaart van vervulling, vrede, vreugde en liefde. Geluk borrelt dan op van binnen en daardoor zal je minder afhankelijk zijn van de buitenwereld om je heen.

  Wat is jouw gouden tip?

  Neem volledige verantwoordelijkheid voor je denken en voelen en stap daarmee uit je uit de slachtofferrol. Pak jouw kracht terug; weet dat je krachtig bent. Hoe jij jezelf ziet, hoe je anderen en de wereld ziet ligt volledig binnen jouw macht.

  Bedankt Bernardine, voor dit prachtige interview!

  Vraag van Grow to Happiness: Wat helpt jou om meer geluk in je leven te ervaren?

  Iedereen heeft andere “oplaadmomenten” die bijdragen aan meer geluk. Wat is dat voor jou? Ik verzamel ze en zal ze daarna met jullie delen. Ik ben heel erg blij met jouw reactie want zo help je een ander ook weer! (vanessa@growtohappiness.nl)

  0 Comments

Photo crop (passport)

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player