• Wat is de relatie tussen NLP en je goed voelen?

  Grow to Happiness staat voor “groei naar geluk”. Ik wil jou graag helpen om meer geluk in je leven te ervaren. In 2014 zal ik een aantal interviews plaatsen van mensen die ik persoonlijk ken en die op hun eigen unieke wijze een bijdrage leveren aan "je goed voelen". Deze keer wil ik jullie graag voorstellen aan Bas Smeets.

  Mocht je interesse hebben in een coachingsessie bij Bas Smeets, dan ontvang je als lezer van deze nieuwsbrief 10% korting als je je aanmeldt met de ACTIECODE “Grow to Happiness”. Veel leesplezier!

  Wil je jezelf kort voorstellen?

  Mijn naam is Bas Smeets, eigenaar van Bas Smeets Coaching in Den Bosch.

  Wat doe je precies?

  Als NLP Coach help ik mensen die vast zitten in een negatief gedragspatroon dit op een snelle en effectieve manier te doorbreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het overwinnen van verschillende soorten angsten, het creëren van zelfvertrouwen om stevig in je schoenen te staan of het vinden van een doel/richting in je leven, oude gewoontes achter je te laten en de motivatie om hier helemaal voor te gaan. Ik doe dit via mijn website www.bsmeets.com, online trainingen, workshops en 1 op 1 coaching.

  Nadat ik zelf jaren lang “vast” zat in een baan die ik niet leuk vond, geen gevoel van geluk en tevredenheid in mijn leven had, en niet wist wat ik wilde, kwam ik onder andere met NLP in aanraking. Door te investeren in mezelf, te onderzoeken wat ik echt wilde en vooral actie te ondernemen is mijn leven totaal veranderd. Dit gun ik iedereen.

  Op welke wijze draagt NLP bij aan meer geluk?

  Geluk is voor mij de basis van het leven, maar soms zitten er emoties zoals angst, twijfel of negatieve overtuigingen in de weg. Zodra we deze oplossen ontstaat er ruimte voor het geluksgevoel. Je kunt je niet gelukkig voelen zo lang het een chaos in je hoofd is. NLP coaching werkt snel, binnen 3 sessies heb je meestal resultaat.

  Wat is jouw gouden tip?

  Weet wat je wilt, stel doelen! Veel mensen hebben geen enkel idee over hoe ze willen dat hun leven er over 10 jaar uit ziet. Je onbewuste heeft richting nodig. Als je niet weet wat je wilt krijg je vaak een gevoel dat je de weg kwijt bent, je gaat in je hoofd zitten, je verzint allerlei excuses en redenen om goed te praten dat je niet gelukkig en succesvol bent en gelooft ze zelf nog ook. De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen, maar hebben geen idee wat ze wel willen. Mocht je gratis tips willen ontvangen over doelen stellen, klik dan op de volgende link: http://www.bsmeets.com/doelen-stellen.

  Bedankt Bas voor dit inspirerende interview!

  0 Comments

Photo crop (passport)

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player