Even voorstellen

Mijn naam is Vanessa van Loon (35 jaar) en ik ben specialist in GELUK. Ik wil jou graag inspireren tot en informeren over het creëren van een gelukkige levensstijl. Dat doe ik door het delen van informatie via Facebook, blogs, de inspiratiepagina en verder door mijn aanbod.

Voor wie?
Je bent een zelfbewuste dertiger en je bent bereid de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen geluk en daarmee indirect ook voor het geluk van de mensen om je heen. Je gaat op een bewuste manier om met je lichaam, geest en de planeet of zou daar meer aandacht aan willen besteden.

Visie
Ik wil jou graag ondersteunen in jouw persoonlijke groei naar meer geluk en positiviteit zodat je meewerkt aan een betere wereld voor jezelf en voor de mensen om je heen. Jij zal op jouw beurt namelijk ook weer op een positieve manier iets in het leven van een ander kunnen betekenen als jij beter in je vel zit.

Waarom ik?
Ik heb mij in het verleden regelmatig ongelukkig gevoeld en wist maar niet hoe ik mij weer goed kon voelen. Ik ben op zoek gegaan naar een oplossing voor mijn probleem en die heb ik inmiddels gevonden. Ik volgde diverse opleidingen en leerde dat ik zelf voor een groot deel invloed op mijn eigen geluk kan hebben. Natuurlijk maak ik nog steeds minder leuke dingen mee en overvallen emoties mij soms maar ik heb nu een gereedschapskist waaruit ik kan putten om mij snel weer beter te voelen.

Toekomstvisie
Ik geloof dat we met elkaar een mooiere wereld kunnen creeren door meer bewustzijn te ontwikkelen en actief mooie "gelukstechnieken" toe te passen. Hierdoor zal je meer duurzaam geluk gaan ervaren waardoor jij ook weer de mensen om je heen zal inspireren tot het ontwikkelen van een positieve levensstijl. Want positiviteit is aanstekelijk.

DOE JE MEE?

Foto Vanessa

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player